Månedens DF’er 2010

    Månedens DF´er oktober 2010

 

Månedens DF’ere i henholdsvis september og oktober udmærker sig begge ved at lægge imponerende kraft i arbejdet for DF’s sag.

Navn: Freddy Hyldgård, Bor i Esbjerg og er lokalformand for DF Esbjerg. Alder: 63 år Status: Jeg bor sammen med min hustru Anette. Vi har været gift i 18 år og bor i hus i Esbjerg.

Erhverv: Jeg er skibsmekaniker hos DFDS, blandt andet på Norgesbådene. Men jeg har arbejdet på mange forskellige typer skibe.

 

Hvorfor blev du medlem af DF?:

Jeg føler det som om, jeg har været medlem altid. Det har jeg vidst også været – næsten, smiler månedens DF’er. Jeg er ikke bleg for at sige, at DF er mit hjertebarn, partiet er en del af mig – vi udgør et godt politisk match, siger Freddy Hyldgård.

Hvordan er det at være DF’er?: 

Freddy Hyldgård har været et særdeles aktivt medlem af DF i de seneste 12 år. Først som amtsformand i det gamle Ribe amt. De seneste seks år har han været lokalformand i Esbjerg. – Det er et både spændende, sjovt og tidskrævende arbejde. Og jeg har ingen ambitioner om at stille op til hverken byråd, regionsråd eller folketing. Som formand har jeg et overblik og mulighed for at præge den lokalt forankrede politik og ikke mindst styrke lokalforeningen, siger han. Freddy Hyldgård har da også opnået imponerende resultater som formand for DF Esbjerg. Han er den formand, som har haft størst succes med at få nye medlemmer til foreningen. Fremgangen har været næsten 300 procent de seneste par år. Og det kan lokalformanden selvfølgelig ikke nægte gør ham stolt. Lige nu tæller lokalforeningen 280 medlemmer.

Hvordan opnår du den store medlemsfremgang? –

Det handler om at holde fast i det sociale samvær. Samtidig skal medlemmerne hele tiden have relevante oplysninger og holdes orienteret om, hvad der sker – både lokalt og nationalt. – Det sker via ganske mange arrangementer. Dels har vi fået en meget rost hjemmeside op at stå. Her bringer vi hele tiden nyheder og lancerer tilbud til medlemmerne. Der bliver holdt møder mindst en gang pr. kvartal, og så har vi besøg af spændende personer – senest af Mogens Camre og Morten Messerschmidt. Men der er også andre MF’ere fra Dansk Folkeparti, som har været på besøg for at tale til de mange interesserede esbjergensere. Derudover bliver der arrangeret lotterier, som den lokale bestyrelse og menige medlemmer lægger mange kræfter i at skaffe sponsorerede præmier til. Også det lokale erhvervsliv hjælper til med præmier.

Hvad er planerne for fremtiden?

Lige nu er vi i fuld gang med at gøre hjemmesiden endnu bedre. Derfor er det nødvendigt at få hjælp af professionelle, så resultatet kan blive bedst muligt. Hjemmesiden bliver opgraderet af en webmaster og vi forventer at kunne præsentere resultatet indenfor en måneds tid. På den nye hjemmeside vil vi orientere om alle lokale hændelser men også have nyheder fra Christiansborg. Hjemmesiden skal også anvendes til at orientere om vores mange arrangementer, siger Freddy Hyldgård. Han oplyser at seneste succes-arrangement er en bustur til Christiansborg 8. oktober. 76 har løst billet, mens flere står på venteliste.

Er der plads til venskaber?

Ja, helt klart. Interessen for partiet og arbejdet med at øge medlemstallet giver mange venner i kraft af, at man samarbejder med mange for at få de bedst mulige resultater. Her er der især tre personer og venner, som jeg vil fremhæve og takke. Det er Birger Reslow Og Freddie Madsen, som jeg har lært meget af. Desuden er der Mogens Camre, som altid er stillet op for at holde spændende foredrag. Men 1. søndag i advent, 27. november, er der et arrangement som noget atypisk ikke har så meget med politik at gøre. Det er den store, traditionelle julefest, hvor både medlemmer, deres familier og ikke mindst børnene har adgang. Sidste år var vi godt 150. Det skulle ikke undre mig, at vi bliver flere i år, siger Freddy Hyldgård.